Kapitola 1.

06.01.2012 00:00

DĚJ SE ODEHRÁVÁ KRÁTCE POTOM, CO SE NARUTO VRÁTIL DO VESNICE. AKATSUKI JEŠTĚ NEZAÚTOČILI NA GAARU, SASORI ŽIJE A TOBI JE UŽ V AKATSUKI.

PRVNÍ KAPITOLA

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Akari se procházela po konoze, nikdy ji nepřestalo bavit jen tak bezcílně bloumat po vesnici a procházet se v nejrůznějších uličkách. Najednou uviděla Naruta, jak k ní běží a mává na ni. "Ahoj, co potřebuješ?" zeptala se Akari jakmile k ní blonďák přiběhl. "Máme misi ihned musíme jít k Tsunade" usmál se blonďák a otočil se směrem, odkud přišel. Akari si jen povzdechla a následovala ho.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaori s Kimiko se schovaly v koruně stromu a pozorovaly dva muže v černých pláštích s červenými obláčky. "Proč je vlastně sledujeme Kimiko?" Zeptala se bělovlasá dívka šeptem. "Chci vědět kde mají úkryt" špitla druhá a neslyšně skočila na další větev. Kaori skočila vedle ní a pokračovala: "Ale na co to chceš vědět? Na takové akce jsou speciální jednotky" "Myslím, že by jsi to vědět nechtěla" ušklíbla se druhá dívka. Bělovlasá chtěla něco namítnout, ale kosa se jí zasekla vedle hlavy. Obě dívky seskočily a postavily se naproti bělovlasému chlápkovi s kosou a maskovanému. "Ale, ale copak to tu máme? Nějaké špehy? Nebo odvážné děcka?" Zachechtal se bělovlasý. Zelenovlasá dívka se zamračila a kývla na svojí společnini. "Suiton: Mizu rappa (Vodní vlna)" Vykřikla Kaori a zem před ní popraskala a vyvalila se z ní obrovská vlna která oba muže smetla, když se zvedli ze země, dívky už tam nestály. "Dopr**** ! Taková dobrá oběť to mohla být" zařval Hidan a vztekle zabodl kosu do země. Kakuzu jen protočil oči a bezeslova pokračoval v cestě. "Fuj to bylo o fous" oddechla si Kaori, když zastvali pár set metrů od dvou členů akatsuki. "Jo, ale já potřebuju zjistit kde mají úkryt" zamračila se zelenovláska a vydala se na cestu zpátky. "Ses zbláznila nebo co? Teď budou ostražití! Zabijou nás!" Rozkřikla se bělovláska na druhou dívku. Kimiko sklopila hlavu a odpověděla: "Tak nechoď semnou, nenutím tě. Ale já to potřebuji vědět, vrať se do konohy, ale nikomu neříkej kde jsme byli a kde jsem já." "Tak fajn" zakřičela Kaori a po tváři se ji začaly koulet slzy, otočila se a rozběhla směrem do konohy. "Promiň Kaori, ale musím" zašeptala zelenovlasá dívka smutně a vydala se sledovat ty členy Akatsuki.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Dostanete misi třídy S. Vaším úkolem bude zkusit najít úkryt Akatsuki. Ne s nimi bojovat."
S těmito slovy se podívala na Naruta. Blonďák jen přikývl a legračně se ušklíbl.
"Pokud na ně narazíte stáhněte se, jestli najdete úkryt ihned se vraťte do vesnice. Optimálně byste měli vyrazit za půl hodiny pokud se nevrátíte do dvou týdnu pošlu pátrací tým."
"Velitel mise bude Akari. S tebou půjde Naruto, Yoko a Mei. Vyřiďte jim to."
Akari se zarazila a bez přílišného přemýšlení vyhrkla: "Musí jít Mei s námi?!"
Tsunade se zamračila a domluvila jí: "Jestli ji nikam nebudeš pouštět tak se nic nenaučí a za chvilku z toho zblbne."
Akari se jen zamračila, ale nic nenamítala, jednak věděla, že hádat se s Tsunade nemá cenu a zadruhé měla pravdu. Hokage jim dala rozchod.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Diskusní téma: Kapitola 1.

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek