Kapitola 14.

25.01.2012 00:00

KAPITOLA ČTRNÁCTÁ

-----------------------------------------------

Najednou se v místnosti oběvil orochimaru. "Ty" podíval se na něj uchiha."Konečně někdo z klanu uchiha, někdo silný, divím se že tě dostaly, odtěď budeš pracovat pro mně." Proč myslíš?", podíval se na něj. Orochimaru udělal pár kroků k Akane, chytil jí za ruku a prudce sní švihl směr do skály. "Akane", Raito  to ihned postřehl a rozběhl se aby jí chytil. Podařilo se mu to ale protože byl oslabený, náraz ho odrazil do stěny a ona dopadla na něj. Lehký náraz jterý pocítila Akane oproti Raita jí probudil z bezvědomí. Když se dívka rozkoukala, zahlédla Raita. Když se pokusila vstát, rozběhl se za ní ororchimaru. "Nešahej na ní" vykoktal ze sebe uchiha a vyletěl naproti něj. "Dost" ozvalo se z poza místnosti. Všichni se zastavili a podívaly se na postavu zahalenou v plášti. Orochimaru byl zmatený, Raito tak tak dýchal a Akane jen starostlivě přihlížela. "Postava zahalená v plášti se otočila na orochimara a mirumilovně mu řekla:"Děkuji ti za výpomoc, "Henge no koku"(Přeměna na vítr) Pro všechny zmizela ale ve skutečnosti bla stále na místě.
--------------------------------------------
Pomalu se plýžila k Raitovi a napojila se pomocí své chakry na jeho chakravé body. Poté vytvořila pečeť na jeho rameno a odešla pryč. Orochimara mátla jedna otázka, jak našla jeho úkryt. Uchiha pocítil velkou bolest, padl na kolena a rozkašlal se. Orochimaru ho začal probodávat pohledem. Akane se postavila před Raita. Najednu stranu cítila jehovztek který sílil a na druhou bolest která mu procházela celým tělem. "Ani se ho nedotkneš dokud jsem tady já".  On jen pokrčil ramenya zmizel.
--------------------------------------------
Ihned se otočila a přiběhla k Raitovi. "Budeš v pořádku" pověděla mu a vytvořila malé množství chakry které umístila do ruky a přiložila na jeho ruku. Uchiha však prudce škubl rukou protože věděl  kolik chakry Akane má, a kdyby v tom pokračovala, nezbyla by jí žádná."Přestaň Akane", podíval se na ní, usmál se a opřel se o stěnu. Akane nemohla být klidná když viděla jeho domlácené a krvavé tělo. "Ty jsi tak tvrdohlavý tupec" zazubila se a byla na něj trochu naštvaná že si nechce nechat pomoci.  Uchiha se postavil naproti skále, udělal pár kroků dozadu, rozběhl se a vší  silou do ní praštil. Náraz byl tak silný že stěnou doslova proletě. Něž se Akane vzpamatovala, byla tam obrovská díra která vedla ven. Rozběhla se za Raitem a pomohla mu vstát. "Cvoku" pověděla mu, zakroutila očima podepřela Raita a vyrazili kamsi dolesa.
--------------------------------------------

Diskusní téma: Kapitola 14.

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek