Kapitola 6.

17.01.2012 00:00

KAPITOLA ŠESTÁ

 

----------------------------------------------------


Když Raito skončil, postavil se a odhodil kunai. Vypadalo to že chce odejít ale sotva udělal jeden krok ozvalo se: "Né tak rychle". Když To Raito uslyšel, nadechl se, pomalu se otočil a spatřil dvě dívky, které stály naproti něj. Dívka s růžovýma vlasama hleděla smutně na blondýnku, která nehybně ležela na zemi. Hnědovláska hleděla na Raita a probodávala ho pohledem. Obě dívky na sebe kývly, aktivovaly prokletou pečeť a rozběhly se na Raita každá z jedné strany. Uchiha jen klidně stál a aktivoval Scharingan. Když byla každá naproti Raitova boku naráz vykřikly "Sen'eitajashu!" (mnoho skrytých stínových rukou hada) Na Raita se řítilo přes tisíc hadů z každé strany. ten, ale zůstal klidný a vyskočil vysoko do vzduchu, složil pečetě a řekl: "Katon: Goukakyuu no Jutsu" (Oheň: Technika velké ohnivé koule) a všechny hady spálil, poté dopadl elegantně na zem. Jak ale viděl kunoichi se nechtěly vzdát, vytáhly katany a zaútočily na něj. "Máte to marné" prohlásil chladně a aktivoval Mangekyou Scharingan. Když se na něj kunoichi opět rozběhly, napřáhl ruku a začal do ní hromadit chakru poté řekl: "Ratosëbä." (Světelný meč) přemístil se před hnědovlásku a udělal prudký výpad a zasáhl ji do srdce. Hnědovláska klesla k zemi mrtvá. Druhá kunoichi strnula strachem. Ta rychlost! Pomyslela si, když se na ni Raito otočil podívala se mu do očí, ale to neměla dělat, ocitla se v úplně jiném světě přivázaná ke kůlu nad ní stál Raito. "Co po mě Orochimaru chce?" Zeptal se jí. Tebe, Ty blbče. Pomyslela si ale nahlas řekla: "To ti nikdy neřeknu" "Není třeba, již to vím." Odpověděl a zrušil iluzi. Než se dívka rozkoukala, zlomil jí vaz.

----------------------------------------------------

Akane obrátila oči v sloup a hlavou jí mihla jedna otázka: "Koho asi hledají?" Povzdechla si, rozběhla se a utíkala, aby co nejrychleji dorazila na místo, kam chodívá Naomi trénovat. "Kruci, taková dálka" stěžovala si po cestě. Když konečně dorazila, vyjekla hrůzou "Cože?" Uprostřed louky ležely tři mrtvé dívky a nad nimi stála tmavovlasá postava nějakého ninji. Akane si vytvořila chakrové dýky a ostražitě stála na místě. Tmavovlasý ninja na ní upřel zrak a pomalu si jí prohlížel. Když se na něj podívala, ihned sklopila hlavu, jelikož měl v očích mangekyou scharingan. Akane se zazubila a pomyslela si: "Uchiha". Ninja stál od ní asi 10 metrů a kvůli velkému úbytku chakry zrušil scharingan. Když udělal čtyři kroky směrem k ní, rozběhla se na něj s dýkami v ruce. Uchiha vytasil dvě katany takovou rychlostí, že odrazil každý útok který akane naplánovala. Když se jej pokusila zezadu zasáhnout, prudce se ohnal katanou a řízl Akane do ruky. " Tss.." špitla a přidržela si ránu. Když se pousmál, odskočila od něj a vykřikla Furasshi no jutsu (tzv. Akanina speciální síla) a v očích se jí začala tvořit zářivá chakra. "Kuroi Kaminary" (Černý blesk). Velký černý blesk se řítil na Raita, ten ihned rozeznal, že se jedná o auru blesku. "Kruci" ,Kasai Shïrudo (Ohnivý štít). Jakmile se blesk střetl se štítem, zrušilo jej to. Když se mlha rozestoupila, Raito stál na místě a upřeně jí sledoval. Akane byla v šoku a hleděla do země. "T-to-bb-yl.." Raito spozoroval Akaninu nepozornost a využil situace: "Chidori". Rozběhl se naproti ní a dřív než se Akane vzpamatovala, dostala přímý zásah do břicha. Odletěla pár metrů od něj a chvíli ležela na zemi. Párkrát se pokoušela vstát, ale moc jí to nešlo."Saisei" (regenerace). Rána se jí začala hojit. Když si vyléčila zranění, postavila se na nohy. Raito se na ní díval z místa, odkud jí zasáhl. "To není možné", přemýšlel. Hnědovláska chvíli stála, ale najednou z pusy vyplivla trochu krve, pozvedla hlavu a zřítila se na zem. Když dopadla, Raio se k ní přiblížil. Chytil jí a otočil na záda. Chvilku si jí prohlížel a když spatřil její kaštanově hnědé vlasy, probleskla mu hlavou vzpomínka na Akane. "Co.." Chytil se rukou za hlavu. Když se na ní podíval znovu, oči se mu plnily slzami. "Akane!" vykřikl s hrůzou. Lehce dívku pohladil po vlasech a poté použil jutsu."Hi no chikara-saisei (Síla ohně-regenerace) Poté přiložil ruce na její hruď a soustředil veškerou chakru na zranění, které jí způsobil. Poté dívku jemně zvedl a vydal se s ní někam do lesa.

 

----------------------------------------------------

Jakmile Akane pootevřela oči, spatřila jeho uslzené oči a leskle černé vlasy. "T-ty jsi tady?" zeptala se udiveně. "Ano, neměl bych snad být?" Usmál se na ní. "Ale tys odešel a nechal mně tu samotnou!" Skoro se rozplakala. Raito jí pohladil po vlasech a všechno jí vysvětloval. "Já myslel, že to bude pro tebe lepší, když s tebou nebudu. Když tě zranily kvůli mně, nikdy jsem si to neodpustil. Byl jsem, natolik naštvaný, že jsem se ani na sebe podívat nemohl. Bylo mi to natolik líto, že jsem zalezl a už se neukázal. Ale co jsem tím vyřešil? Nic, jen jsem to zhoršil." Akane se na něj podívala, utřela mu rukou slzy a usmála se na něj. "Já myslela, že ti na mně už nezáleží" Raito zvedl hlavu a odpověděl jí:" To ne, bylo to pro mě těžké tě opustit, ale myslel jsem, že ti beze mě bude líp." "Ale nebylo". Dívka se pousmála:"Nesmíš být na sebe tak tvrdý", postavila se, políbila jej a objala kolem krku. Potom si oba dva lehli do zelené trávy a povídali si.
----------------------------------------------------

Diskusní téma: Kapitola 6.

Datum: 07.06.2018

Vložil: AlbertBen

Titulek: How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

The prostate related is a vital a part of a male's reproductive system. It secretes fluids that assisted in the transportation and activation of sperm. The prostate related is situated just while watching rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it will always be really really irritating and inconvenient for the patient as his urinary product is directly affected.

The common prostate health conditions are prostate infection, enlarged prostate and cancer of prostate.



Prostate infection, also known as prostatitis, is among the most common prostate-related overuse injury in men younger than 55 years of age. Infections of the men's prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis may be the least common of most kinds of prostate infection. It is caused by bacteria found in the large intestines or urinary tract. Patients may experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to ease the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is really a condition connected with a particular defect within the gland and also the persistence presence of bacteria inside the urinary tract. It can be caused by trauma towards the urinary tract or by infections via other parts of the body. A patient may experience testicular pain, small of the back pains and urination problems. Although it is uncommon, it may be treated by removal in the prostate defect then the employment antibiotics and NSAIDs to help remedy the redness.

Non-bacterial prostatitis is the reason for approximately 90% of all prostatitis cases; however, researchers have not to create the causes of these conditions. Some researchers think that chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other believe intensive exercise and heavy lifting could cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a suitable weight loss program is important. These are some with the steps you can take to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is necessary for our health and wellbeing and it will also maintain your urinary track clean.

2. Some studies suggest that a few ejaculations per week will assist to prevent prostate type of cancer.

3. Eat beef in moderation. It has been shown that consuming more than four meals of beef a week will increase the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to be sure sufficient intake of nutrients necessary for prostate health.

The most important measure to take to ensure a healthy prostate is to opt for regular prostate health screening. If you are forty years and above, you must choose prostate examination one or more times a year.

Přidat nový příspěvek